Események betöltése

Majorka Színház – Karácsony a világ körül

december 9. 16:00

Nagy divattá vált manapság idegenbe utazgatni karácsonykor. Mi azonban nem ezért döntöttünk úgy, hogy távoli tájak bebarangolására csábítjuk nézőinket az adventben. Karácsonyi történeteket, legendákat olvasva arra jutottunk, hogy ilyenkor az emberek szíveelső sorban örömre vágyik, de csak annak jut, akié tiszta. A számításba vehető mesék közül olyanokat választottunk ki, amelyekben a jókedv, a bolondozás is […]

Nagy divattá vált manapság idegenbe utazgatni karácsonykor. Mi azonban nem ezért döntöttünk úgy, hogy távoli tájak bebarangolására csábítjuk nézőinket az adventben. Karácsonyi történeteket, legendákat olvasva arra jutottunk, hogy ilyenkor az emberek szíveelső sorban örömre vágyik, de csak annak jut, akié tiszta.

A számításba vehető mesék közül olyanokat választottunk ki, amelyekben a jókedv, a bolondozás is jól megfér a szeretet győzelmét hirdető eszmei mondanivalóval. Bejárjuk Írországot és Mexikót, hogy aztán egy olyan környezetben találkozzunk az úton lévő szent családdal, amilyenben mi magunk is élünk.

Szeretettel ajánljuk hát három részes, háromnegyed órás, zenével tarkított mesefolyamunkat minden jóakaratú, három év fölötti nézőnknek. Ha meghalljuk a hívást, nem leszünk restek, és akár idegenbe is elutazunk eljátszani. Fel, nagy örömre!

Részletek

Dátum:
december 9.
Időpont:
16:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Fő tér
Fő tér 3.
Budapest, Pest 1033 Magyarország
+ Google Térkép