Köszönjük felajánlásaikat

Az Advent Óbudán rendezvénysorozatnak ebben az évben is kiemelten fontos pillére az adventi adománygyűjtés, mely ebben az évben december 1. és december 22. között lesz. Idén is óriási szükség van arra, hogy az elszabaduló infláció okán támogassuk a rászorulókat, hogy még több empátiával forduljunk egymás felé.

Ezért december 1. és december 17. között az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ rászoruló, III. kerületben élő családoknak gyűjt tartós élelmiszert (például konzerveket, lisztet, cukrot, olajat), édességet, tisztítószereket. Emellett a szervezők gyerekek számára gyerekjátékokat, mesekönyveket és gyerekcipőt is várnak.  Az összegyűjtött adományokból a családsegítő munkatársai karácsonyi csomagokat állítanak össze a rászoruló családok részére.

Az adományozással kapcsolatban további információ Tapasztó Gábor csoportvezetőtől kérhető a 20/576-8976-os telefonszámon, vagy a cstan.info@kszki.obuda.hu e-mail címen.

December 21-én és 22-én az Óbudai Kutyás Egyesület várja nagylelkű felajánlásaikat energiadús kutya- és cicatáp formájában, melyet az Ürömi Állatotthonhoz és egy leginkább rászoruló kelet-magyarországi menhelyhez juttatnak el. A tavalyi évhez hasonlóan az egyesület madáreleség-adományt is vár, amelyet az Óbudai Meseerdő Óvodának és a Fodros Általános Iskolának juttatnak el.

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai idén is gyönyörű karácsonyi tárgyakat, ünnepet idéző díszeket készítettek, melyet az adventi vásár területén lévő faházukban árusítanak. Ha náluk vásárolják meg a karácsonyi meglepetéseket vagy dekorációkat nem csak nagylelkűen támogatják a Központ ellátottjait, hanem nyereményjátékunkon is részt vehetnek, amennyiben termékeikből legalább 2000 forint értékben vásárolnak.

MEGHÁLÁLJUK NAGYVONALÚSÁGUKAT – ADOMÁNYAIKKAL CSALÁDI BELÉPŐT NYERHETNEK A RÓMAI STRANDFÜRDŐ TERÜLETÉN TALÁLHATÓ CHRISTMAS LUMINA PARKBA

Önkormányzatunk és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) együttműködésének keretében az idei gyűjtésen minden nagykorú adományozónk,  illetve aki az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási  Központ termékeiből legalább 2000 forint értékben vásárol  –és aki részt kíván venni a sorsoláson, és az adománygyűjtő faháznál az adományelhelyezést követően megadja a nevét és az e-mail-címét – tombolát kap, a kihelyezett dobozba gyűjtött szelvényeket pedig vasárnaponként, az adventi gyertyagyújtás idején a Fő téren felállított színpadhoz visszük.

Dr. Kiss László polgármester két alkalommal kisorsol és kihirdet 15-15 szerencsés nyertest, akik családi belépőt kapnak a Római strandfürdő területén megnyíló karácsonyi tematikájú Lumina Parkba, a fények birodalmába.

A mesebeli  Lumina Christmas Park (1031 Budapest, Rozgonyi Piroska utca 2.) a karácsony varázslatos világába repít, páratlan fény- és hangjátékot kínál, így minden korosztálynak felejthetetlen élményt nyújt.

Minden családi belépő négy főre szól: vagy 2 felnőtt + 2 gyerek, vagy 1 felnőtt + 3 gyerek belépésére jogosít.

A családi belépők 2024. január 15-ig érvényesek.

A nyerteseket e-mailen is értesítjük, a belépőjegyeket a Polgármesteri Hivatalban személyesen vehetik át nyitvatartási időben.

A helyszínen dolgozó munkatársunktól az adományozást követően vehetik át a szelvényt, amelyet ha kitöltenek, és bedobnak a kihelyezett gyűjtőládába, minden további sorsoláson részt vesznek.

Tehát minden egyes szelvény, amelyet a gyűjtőládába helyeznek az adventi adománygyűjtés idején, minden sorsoláson részt vesz. A doboz tartalmát nem ürítjük hétről hétre.

Az első nyilvános sorsolás ideje: december 10., az adventi gyertyagyújtást követően, a második sorsolás december 17. A sorsolások az adventi gyertyagyújtást követően, 17:30 után lesznek Óbuda Fő terén.

Adományaikat a Fő téri vásár adománygyűjtő faházában várjuk:

hétköznap 14.00 és 21.00 óra között,

szombaton és vasárnap 10.00 és 21.00 óra között,

és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központnak juttatjuk el.

Munkatársunk minden további kérdésükre válaszol a helyszínen, forduljanak hozzá bizalommal.

Köszönjük együttműködő segítségüket, felajánlásaikat, és sok szerencsét kívánunk!

Tartsanak velünk, hiszen együtt érték az ünnep!

A Lumina Parkról további részleteket ITT olvashatnak.

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook