Programok advent második hétvégéjén – vásár, koncertek, kiállítások, színház

Egész héten érdemes az Óbudai Fő tér adventi vásárára kilátogatni, hiszen a jobbnál-jobb ízek, kortyolnivalók mellett jó a végigböngészni az igényes kézművestermékek sorát, átélni a hamisítatlan ünnepvárás hangulatát.

A Fő téri ünnepi vásár hétfőtől csütörtökig 14.00 és 21.00 óra között, pénteken 14.00 és 22.00 óra között, hétvégén pedig 10.00 és 22.00 óra tart nyitva.

És természetesen ezen a hétvégén is izgalmas és színes programokkal várunk mindenkit az egész kerületben az Advent Óbudán rendezvényeivel:

DECEMBER 1., CSÜTÖRTÖK

December 1-én, csütörtökön 18.00 órától,  az adventi nyugalmat és meghittséget kihasználva jógázni hívjuk Önöketaz Esernyősbe.

DECEMBER 2., PÉNTEK

December 2-án, pénteken minden korosztály számára izgalmas, színes programokat kínálunk. A legkisebbeknek és szüleiknek a Csillaghegyi Közösségi Házban két időpontban is lehetőségük van a Dúdolj! Ringass! Táncolj! foglalkozásokon részt venni, míg a Térszínház 14.00 órától Weöres Sándor remekének a Holdbéli Csónakosnak feldolgozásával várja a családokat. Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ 15.00 órától az adventi készülődést segítő kreatív foglalkozást tart.

Természetesen a Fő téri színpad sem marad üresen péntek este. Igazi párizsi hangulattal és a Django swing ritmusával várja Önöket a Canarro.

DECEMBER 3., SZOMBAT

December 3-án egész nap várjuk Önöket a Fő téren, délelőtt a Kolompos játszik a kicsiknek, míg délután egy valódi ünnepi ritkasággal hangolódhatunk az ünnepre a Megérkezett! Betlehemi történet előadásával. Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák fergeteges koncertjére 18.00 órától kerül sor.

Szombaton az Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvtárába várják a kézművességet kedvelő gyerekeket, családokat, 10.00 órától kreatív foglalkozás keretében karácsonyi ajándékkísérő kártyákat készíthetnek.

A Kassák Múzeumban Thury Lili tart grafikai workshopot 11.00 órától Papír-karácsony címmel, melyen egyedi naptárt, képeslapot készíthetünk izgalmas nyomdatechnikai eljárásokkal.

A 3K közös családi alkotásra, Mikulás-dekorációk készítésre invitálja szülőket 15.00 órától.

DECEMBER 4., VASÁRNAP

A Fő téren vasárnap délután a Koris Mikulással találkozhatnak a gyerekek, aki még a korcsolyázásban is segítséget nyújt, délelőtt pedig a Buborék együttes interaktív műsora szórakoztatja a kicsiket, nagyobbakat egyaránt. Huzella Péter Kossuth-díjas előadóművész délutáni műsora igazi ünnepi csemege. A remek koncert után az advent egyik legfelemelőbb pillanata, a gyertyagyújtás következik, melynek méltó folytatása lesz az egyedülálló Szent Efrém Férfikar koncertje.

 

Gazdag programjainkon mindenkit nagy szeretettel várunk!

Együtt érték az ünnep

 

 

 

 

 

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook