Ma van vízkereszt, a karácsonyi ünnepkör vége – Búcsúzik az Advent Óbudán 2022

A tavaly november 26. és december 23. között megrendezett Advent Óbudán 2022 az egyik legsikeresebb volt Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat rendezvényei sorában. A Fő téri vásár Budapest egyik legjobbja volt, melyről több újságcikk és gasztroblog is hírt adott, de nagyon sok elégedett visszajelzés érkezett a látogatók részéről is. A hétvégi Fő téri koncertek – túlzás nélkül állíthatjuk – rekordszámú látogatót vonzottak, volt olyan hétvége, hogy egy gombostűt sem lehetett elejteni a színpad környékén.
Ugyancsak rengeteg érdeklődőt vonzott a kerület két ingyenesen használható jégpályája, melyet becslés szerint 15 ezeren kerestek fel.
Sikeresen zajlott hagyományos adománygyűjtő akciónk is, óbudai rászoruló családoknak tették szebbé az ünnepeket és állatmenhelyeknek is segítettek átvészelni a telet nagylelkű adományaikkal.
Az Advent Óbudán 2022 képeit az esemény facebook oldalán,a koncertekről és eseményekről készült videókat pedig az Óbuda Média oldalon nézhetik meg újra!
Köszönjük, hogy velünk voltak, idén is várjuk Önöket Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat rendezvényein és természetesen az Advent Óbudán 2023 eseményein is.
Boldog, eredményes és szerencsés új évet kívánunk!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook