Ilyen volt a második adventi hétvége a Fő téren – Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Ezen a hétvégén is zsúfolásig telt a Fő tér, a színvonalas koncertek, gyerekprogramok, a sokszínű vásár sokakat vonzott Óbudára.

Péntek este a szemerkélő eső ellenére nagyon sokan érkeztek a Canarro múlt századi Budapest és Párizs hangulatát idéző koncertjére, de szombaton és vasárnap is alig lehetett mozdulni a koncert színpad körül. A Rackák, a Megérkezett! Betlehemi történet, Huzella Péter és a Szent Efrém Férfikar előadása méltó adventi hangulatot és meghittséget varázsoltak a téli estékre. Délelőtti gyerekkoncertjeink,  szombaton a Kolompos zenekar, vasárnap pedig a Buborék együttes, szokás szerint a kicsiknek és családjaiknak kínált tartalmas programot. A kicsit (és a felnőttek is!) együtt énekeltek, táncoltak a zenekarokkal, a vidámság betöltötte a teret. Vasárnap kora délutántól újabb meglepetés várta a gyerekeket, a jégpályán a Koris Mikulással találkozhattak, aki szaloncukorral és  vidám együtt korcsolyázással tette felejthetetlenné a délutánt.

Adni mindig jobb, mint kapni! A karácsonyi ünnepkör különösen alkalmas időszak arra, hogy szívünkbe nézzünk és empátiával, segítő szándékkal forduljunk embertársaink felé. Adventi adománygyűjtő akciónk minden évben egyik legfontosabb része a programsorozatnak. Idén díjazzuk nagyvonalúságukat, adományozóink között minden vasárnap családi belépőt sorsolunk a Lumina Parkba, Budapest Fényparkjába. Az első sorsolásra vasárnap délután került sor, dr. Kiss László polgármester húzta ki az öt szerencsés adományozó nevét. Gratulálunk a nyerteseknek és mindenkit arra biztatunk nagyvonalú adományaikkal segítsék a rászoruló családok karácsonyát szebbé tenni.

Vasárnap délután került sor a második adventi gyertya meggyújtására, a reményt jelképező gyertyát Tordai Bence országgyűlési képviselő gyújtotta meg.

Adventi programsorozatunk második hétvégéjét a Szent Efrém Férfikar csodás koncertjével zártuk, kérjük tartsanak velünk a harmadik adventen is.

Szeretettel várjuk Önöket. Együtt érték az ünnep!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook