Fellobbant a harmadik gyertya lángja – Lélekmelegítő programok a Fő téren

A harmadik adventi hétvégén ismét megtelt a Fő tér, a kedvezőtlen időjárás ellenére színes koncertprogramjaink, az ingyenes jégpálya és az ünnepi vásár sokakat vonzottak Óbudára. Ezen a hétvégén a népzene, a folkmuzsika kedvelői dúskálhattak, hiszen a Dűvő, a Zurgó és a Chalga is a műfaj kiemelkedő képviselői. Az ünnepre hangolódást Szekeres Adrien varázslatos koncertje és a Fool Moon adventi előadása segítette, míg délelőttönként a legkisebbeknek Bognár Szilvia nyitotta meg Adventi Titoktokját, vagy éppen együtt kacaghattak az Eszter-lánc mesezenekar vidám előadásán.

Ezen a hétvégén Budapest főpolgármestere is megtisztelte rendezvényünket, aki  a harmadik kerületben élő rászoruló családok, gyerekek, idős emberek megsegítésére szervezett gyűjtésünket idén is támogatta, és hozzájárult, hogy meghittebb karácsonya lehessen a nehéz helyzetben élőknek.

Karácsony Gergely emellett sorsolt is: adományozóink között újabb öt Lumina Park családi belépő talált gazdára, amelyet egészen február végéig beválthatnak a nyertesek.

A harmadik adventi gyertyát Szabó Tímea országgyűlési képviselő Karácsony Gergely és dr. Kiss László társaságában gyújtotta meg. A képviselő asszony beszédében kiemelte mennyire fontosnak tartja, hogy ebben a gondokkal terhelt időszakban minél több időt töltsünk együtt szeretteinkkel, barátainkkal. Szabó Tímea szintén nem érkezett üres kézzel,  az adománygyűjtő faházhoz többdoboznyi tartós élelmiszert hozott, mint mondta, bízik benne, hogy több család karácsonyát tudja ezzel meghittebbé tenni.

Köszönjük adományaikat, köszönjük, hogy velünk tartottak. Várjuk Önöket advent utolsó hétvégéjén is a Fő téren!

Együtt érték az ünnep.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook