Események betöltése

TELJESEN ODAVAGYOK

december 21. 19:00

Sergő Sára – Lemezbemutató Koncert

Helyszín: Szindbád Rendezvényterem 

  1. szeptember 1-jén jelent meg első szólóalbuma “egyszálgitáros”, kissé bossa-novás, de néhol az eddigiektől eltérő stílusban “Teljesen odavagyok” címmel, ahol a dalok különböző női sorsokról mesélnek: néha mély fájdalommal, akár bohókás, balatoni retro hangulatban, vagy illegálisan csábítóan. A “Teljesen odavagyok” dalaiban találunk hivatását kereső, párkapcsolati válságban szenvedő, sorsától elmenekülő, de hálát adó és a világra nyitott (szemű/szívű 🙂 ) női karaktereket is. Sára néhány dalát egy-egy novellával fűszerezte meg, melyek az albumon is hallhatóak.

Szerinte legfőképpen az egykor tanult népdalok, sanzonok és a kortárs magyar alternatív zene szövegei és dallam világa (Kollár-Klemencz László, Kaukázus, 30Y, Hiperkarma), a magyar beatkorszak nagyjai (Illés, Koncz Zsuzsa, Zorán, Kovács Kati) és a 30-as évek sanzonjai (Karády Katalin) hatnak rá alkotásaiban.

Sergő Sára zenéje folkos, szívmelengető hangzásvilág. Hangja magával ragadó: népi hangzása, bársonyossága, mondanivalójának fontossága, mind-mind összeadódik a dalaiban. Dalszerzőként csempészik örömet a mindennapokba, kúszik a bőrünk alá, az emberekért Teljesen Odavan, időnként pedig megérkezik a Hajnali Hévvel.

Sergő Sára énekes-dalszerző életének fontos állomása a szeptemberben megjelent, “Teljesen odavagyok” című első szólóalbuma.

Az új és újrahangszerelt dalok különböző életutakról mesélnek: néha bohókás, balatoni retro hangulatban, szívmegszakadósan, vagy illegálisan csábítóan.

Az albumot megismerve útkereső, kapcsolati hullámvasúton ülő, sorsától menekülő, de hálát adó, a világra nyitott szívű+szemű főhősökkel találkozhatunk.

Jegyárak: 

Elővételben: 1.500.- 

Helyszínen: 2.000.-

https://esernyos.jegy.hu/

Részletek

Dátum:
december 21.
Időpont:
19:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.
Fő tér 2.
Budapest, Pest 1033 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 30/883-1953 | +36 30/546 1651
View Helyszín Website