Adventi adománygyűjtés – Ezen a héten rengeteg felajánlás érkezett

Jó hír, hogy adventi adománygyűjtő felhívásunkra már eddig is szép számban érkeztek tárgyi és pénzbeli felajánlások, amelyeket az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, az Oltalom Karitatív Egyesület és a Jó Pásztor Anyaotthon részére gyűjtünk. Advent harmadik hetében is jelentős mennyiségű tárgyi adomány érkezett a Fő téren található adománygyűjtő faházba.
A hét közepén adták át az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet munkatársai nagyvonalú felajánlásaikat, hogy ezzel is támogassák ez évi adománygyűjtő akciónkat. Horváth Antal igazgató és kollégái főleg tartós élelmiszerrel megpakolt csomagokkal érkeztek, lisztet, rizst, sót, konzerveket, nem romlékony édességeket hoztak, emellett értékes gyerekjátékokkal is kedveskedtek.
Burján Ferenc, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere is fontosnak tartja, hogy hozzájáruljon a kerületünkben élő, nehéz helyzetben lévő családok, idős emberek, gyerekek ünnepének szebbé tételéhez, nagy mennyiségű tartósélelmiszer-adományt adott át a Fő téri adventi vásárban található adománygyűjtő faházban. Az alpolgármester vallja: mindenki olyan mértékben tegyen felajánlást, ahogy a lehetőségei megengedik. A lényeg, hogy az adakozás szokásunkká váljon, és segítsünk, ha módunkban áll.
Kerületünk polgármestere, dr. Kiss László és a polgármesteri kabinet tagjai is átadták karácsonyi adományaikat. Tartós élelmiszert, étolajat, csomagolt édességeket és női higiéniai termékeket adományoztak a kerületünkben élő, nehéz helyzetű lakók, családok számára.
Nagy megtiszteltetés, hogy Budapest főpolgármestere is csatlakozott akciónkhoz, és adományokkal érkezett Fő téri vásárunkba. Karácsony Gergely ez évben is fontosnak tartotta, hogy hozzájáruljon a nehéz helyzetben lévő harmadik kerületi családok, rászorulók ünnepének szebbé tételéhez, és személyesen adja át az adományokat.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook