Köszönjük felajánlásaikat

Az Advent Óbudán rendezvénysorozatnak ebben az évben is kiemelten fontos pillére az adventi adománygyűjtés, mely ebben az évben november 25. és december 18. között valósul meg. Idén talán minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy támogassuk a rászorulókat, hogy még több empátiával forduljunk egymás felé. 2022-ben két adománygyűjtő akciót is szervezünk az adventi időszakban.

 

November 25. és december 16. között az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ gyűjt elsősorban tartós élelmiszert, például konzerveket, lisztet, cukrot, olajat és emellett tisztítószereket. A gyerekek számára gyerekjátékokat, mesekönyveket és gyerekcipőt várnak a szervezők.  A családsegítő munkatársai az adományokból karácsonyi csomagokat állítanak össze a rászorulók részére.

 

December 17-én és 18-án az Óbudai Kutyás Egyesület várja nagylelkű felajánlásaikat energiadús kutya- és cicatáp formájában, melyet az Ürömi Állatotthonhoz és egy leginkább rászoruló kelet-magyarországi menhelyhez juttatnak el.

Idén az egyesület madáreleség-adományt is vár, amelyet az Óbudai Meseerdő Óvodának és a Fodros Általános Iskolának juttatnak el.

Adományaikat a Fő téri vásár adománygyűjtő házában hétfőtől csütörtökig 17.00 és 21.00 óra között, pénteken 17.00 és 22.00 óra között, szombaton és vasárnap 10.00 és 22.00 óra között várjuk.

Köszönjük együttműködő segítségüket, felajánlásaikat.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook