Advent utolsó hétvégéjén is színes programkínálat kulturális intézményeinkben

A Zenélő Piacok programsorozat keretében a Békásmegyeri Piac Közösségi terén december 17-én, szombaton 12.00 órától a Brass Tett rézfúvós kvartett játszik, december 18-án, vasárnap 10.00 órától pedig a Rézeleje Fanfárosok koncertjét hallgathatják meg. Így igazán kellemesen zajlik az ünnepi bevásárlás!

Igazi ünnepi csemegékkel várja Önöket a Békásmegyeri Közösségi Ház. December 16-án, pénteken 17.00 órakor a Színház a kulisszák mögött sorozatban Csehov Három nővér című darabjának legendás Vígszínházi előadását idézi fel Szebényi Ágnes színháztörténész, múzeumpedagógus. December 17-én, 15.00 órakor a hagyományokhoz híven Jégangyal a Csobánka téren! Este 18.00 órakor pedig Herczku Ágnes és a Nikola Parov Quartet karácsonyi koncertjét láthatják Karácsony estén szépen vigadjanak címmel.

A Csillaghegyi Közösségi Házban december 17-én, szombaton 16.00 órakor a Józsa Tamás Zenesuli karácsonyi koncertjét hallgathatják meg. A koncert mottója: az önkifejezés harmóniája. Mi lehet szebb ráhangolódás az ünnepre?

Az Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvtára Ezüst Bagoly olvasókörének december 16-án, pénteken 17.00 órakor várja Önöket. A program témája: Grecsó Krisztián.  December 17-én, szombaton 10.00 órakor a gyerekek örömére a Papírszínházban a Francia karácsony és a Vízcsepp karácsonya című varázslatos mesék világa kel életre.

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook