Ünnep együtt – Advent Óbudán 2022

Együtt érték az ünnep! Idei jelmondatunkkal arra invitáljuk Önöket, hogy ez évben is tartsanak velünk adventi programsorozatunkon, éljük át közösen a várakozás időszaka nyújtotta örömöket. Advent idején próbáljuk kicsit félretenni gondjainkat, hogy azután könnyebben tudjunk szembenézni a mindennapok kihívásaival.

Idén is remek koncertekkel, gyerekműsorokkal és sok-sok izgalmas programmal várjuk a hozzánk látogatókat. Az elmaradhatatlan Fő téri vásár forgatagával, illataival, finomságaival idézi meg az ünnep hangulatát, a sportot kedvelőknek pedig két helyszínen, a Fő téren és a Békásmegyeri piac közösségi terén lesz lehetőségük ingyenes jégpályáinkat igénybe venni.

Óbuda-Békásmegyer kulturális intézményeiben kiállítások, színházi előadások, komolyzenei koncertek, közös olvasásra és a kreativitás  kipróbálására invitáló workshopok várják az érdeklődőket.

A hagyományokhoz híven a négy adventi hétvégén megtelik a Fő tér, délelőttönként gyerekműsorokkal, délutánonként pedig gazdag koncertprogramokkal készültünk, hogy minden adott legyen az ünnep közös átéléséhez.

Programjainkat és folyamatos híradásunkat a rendezvénysorozatról megtalálják a Advent Óbudán 2022 facebook oldalán és kulturális intézményeink honlapjain is.

Tartsanak velünk, ünnepeljünk együtt, hiszen tudják: Együtt érték az ünnep.

 

 

 

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook