Advent Óbudán 2022 – A legszebb pillanatok VIDEÓ

Az Advent Óbudán 2022 programsorozat óriási sikerrel zajlott, a Fő téren, a Békásmegyeri Piac Közösségi terén és a kerület kulturális intézményeiben is. A teljesség igénye nélkül néhány esemény a gazdag kínálatból: az Óbudai Múzeumban különleges kiállítás nyílt a gombok történetéről. az Óbudai Kulturális Központban a kerület díszpolgára, Szinetár Miklós rendezésében nézhették meg a kultikus Dunakanyar című darabot, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán előadásában, ismét jégangyal bűvölte el a látogatókat a  Békásmegyeri Közösségi Házban és a Mikulás is újra ellátogatott a Békásmegyeri Piac Közösségi terére. A sokszínű Fő téri programkínálatból érdemes megemlíteni Király Viktor és Király Linda koncertjét, hiszen a testvérek nagyon ritkán lépnek fel egy színpadon. A koncertet teljes egészében megtekinthetik itt.

Fő téri adventi vásárt a főváros legjobbjai között említette több újságcikk is, kiemelve kínálatát, családiasságát, meghittségét. A legnagyobb elismerés azonban Önöktől érkezett, nagyon sokan jöttek el Óbuda fő terére gyönyörködni az ünnepi fényekben, megkóstolni a finomságokat, együtt ünnepelni családdal, barátokkal.

Az Advent Óbudán 2022 programsorozata véget ért. Nehéz gazdasági körülmények között, költségtakarékosan rendeztük meg, azért, hogy a közös ünneplés, az együtt töltött vidám pillanatok kellő lelki tartalékot adjanak, amikor a hétköznapok kihívásaival kell szembenéznünk.

Köszönjük, hogy velünk tartottak, jövőre is várjuk Önöket Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat programjaival. Együtt érték az ünnep.

Fő téri előkészületekről és az advent legszebb pillanatairól készült videóinkkal felidézhetik az Advent Óbudán 2022 legszebb pillanatait.

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook